MATCHES FASHION/FRIEZE LONDON
Working cross functionally between Matches Fashion, Frieze and the appointed artists. Upon entering the whole was space covered with a Matches Marble treatment. A section of the perimeter wall housed tvs with specially designed wooden frames to display products. The designer Craig Green collaborated with artist Saelia Aparicio who painted wall hangings and hand crafted wooden stools. Walter and Zoniel created a photographic box for visitors to interact with.

London, October, 2019

MATCHES FASHION/FRIEZE LONDON
Working cross functionally between Matches Fashion, Frieze and the appointed artists. Upon entering the whole was space covered with a Matches Marble treatment. A section of the perimeter wall housed tvs with specially designed wooden frames to display products. The designer Craig Green collaborated with artist Saelia Aparicio who painted wall hangings and hand crafted wooden stools. Walter and Zoniel created a photographic box for visitors to interact with.

London, October, 2019

MATCHES FASHION FRIEZE NY

Creating the first Matches Fashion space for Frieze NYC where specific sets were designed for artists.The space which invoked the aesthetic of 5 Carlos Place housed two private shopping suites. Bespoke rails were manufactured to showcase the curated collections of products. Grace Wales Bonner collaborated with the photographer Nick Sethi to create a vignette showcasing his work alongside a set with brass musical rails for product displays. Artist and activist Faith Ringgold curated original pieces from her collection of murals and wall hangings.
New York, May, 2019
MATCHES FASHION/FRIEZE LONDON
Working cross functionally between Matches Fashion, Frieze and the appointed artists. Upon entering the whole was space covered with a Matches Marble treatment. A section of the perimeter wall housed tvs with specially designed wooden frames to display products. The designer Craig Green collaborated with artist Saelia Aparicio who painted wall hangings and hand crafted wooden stools. Walter and Zoniel created a photographic box for visitors to interact with.
London, October, 2019